Blog

Carlosovo pečené kuřátko. Ochutnáte?

Tohle jídlo dokáže provonět celý dům a vrátí vás do dětství. Jak na Carlosovo pečené kuře, které kom...

Tajemství dlouhověkosti? Zapomenutá jídla španělských babiček 🇪🇸

Některé recepty si španělské rodiny předávají po generace. Patří mezi ně i cizrnový guláš neboli pot...

Salát s carpacciem, který si zamilují všichni!

Carpaccio je synonymem elegance na talíři. Tento jednoduchý, ale naprosto výrazný recept si zamiluje...

Jak chytře nakupovat kvalitní olivový olej?

Olivový olej – zdánlivě jednoduchá surovina, ale při nákupu se můžete snadno ztratit. Cena ne vždy o...

Polyfenoly v olivovém oleji. Co vám přinesou?

Když se řekne extra panenský olivový olej, většině lidí se vybaví jeho jemná ovocná chuť, štiplavý z...

Cizrnový guláš s treskou a špenátem podle Carlose

Carlos si zamiloval tradiční recept, kde se krásně doplňuje treska, cizrna, olivový olej a špenát. I...

Avokádovo-pomerančový salát s olivami podle Evy

Zkuste osvěžující salát, který spojuje krémovou jemnost avokáda, sladkost pomeranče a slaně-zemitou ...

Postavili jsme se před filmové kamery. Poznejte náš příběh v režii Škody!

Postavili jsme se před filmové kamery. Poznejte náš příběh v režii Škody! Olivová firma, olivová Šk...

Jak poznat kvalitní extra panenský olivový olej? Tipy, na co si dát pozor 🫒✨

Olivový olej je základem zdravé kuchyně, ale víte, jak poznat ten opravdu kvalitní? Na trhu je spous...

Nová sklizeň: Extra panenský olivový olej s kyselostí 0,15 % – Výborná kvalita naší odrůdy Picual a Arbequina

S potěšením vám představujeme naši novou sklizeň olivového oleje, která přináší výbornou kvalitu a s...

Skvělá zpráva – děkujeme za vaši podporu a snižujeme ceny olivového oleje!

Milí zákazníci, s velkou radostí vám přinášíme skvělou novinku – díky letošní dobré sklizni oliv mů...

Novinka! Tekuté zlato v jednorázovém balení 🫒

Olivový olej je nezbytnou potravinou v naší každodenní stravě a toto nové jednorázové balení si...