Blog

Jak poznat kvalitní extra panenský olivový olej? Tipy, na co si dát pozor 🫒✨

Olivový olej je základem zdravé kuchyně, ale víte, jak poznat ten opravdu kvalitní? Na trhu je spous...

Nová sklizeň: Extra panenský olivový olej s kyselostí 0,15 % – Výborná kvalita naší odrůdy Picual a Arbequina

S potěšením vám představujeme naši novou sklizeň olivového oleje, která přináší výbornou kvalitu a s...

Skvělá zpráva – děkujeme za vaši podporu a snižujeme ceny olivového oleje!

Milí zákazníci, s velkou radostí vám přinášíme skvělou novinku – díky letošní dobré sklizni oliv mů...

Novinka! Tekuté Zlato V Jednorázovém Balení

Olivový olej je nezbytnou potravinou v naší každodenní stravě a toto nové jednorázové balení si...

Představujeme vám novinku:

Čisté filety z andaluské makrely nakládané v extra panenském olivovém oleji odrůdy Arbequina. Makrel...

Počasí nepřálo. Andalusie předvídá špatnou sklizeň

Drželi jsme se dlouho, ale nakonec i my musíme jít s cenami nahoru. Proč?   Především kv...

NOVÝ OLEJ JE TU! A vy můžete čerstvou várku rovnou ochutnat.

V půllitrovém a pětilitrovém balení už máme stočenou novou sklizeň. A acidita? Jako vždy výborn...

Recept na gazpacho? Tady je! ????

TRADIČNÍ ANDALUSKÉ GAZPACHO Gazpacho je již téměř symbolem Španělska. Jeho příprava se liší rod...

S dítětem do Panamy? Radši si koupili olivový háj a zásobují Čechy olejem .

Jak a proč jsme do Česka dostali výběrový olivový olej? A jak s tím vším souvisela krize ve stavebni...