Blog

Cizrnový guláš s treskou a špenátem podle Carlose

Carlos si zamiloval tradiční recept, kde se krásně doplňuje treska, cizrna, olivový olej a špenát. I...

Avokádovo-pomerančový salát s olivami podle Evy

Zkuste osvěžující salát, který spojuje krémovou jemnost avokáda, sladkost pomeranče a slaně-zemitou ...

Postavili jsme se před filmové kamery. Poznejte náš příběh v režii Škody!

Postavili jsme se před filmové kamery. Poznejte náš příběh v režii Škody! Olivová firma, olivová Šk...

Jak poznat kvalitní extra panenský olivový olej? Tipy, na co si dát pozor 🫒✨

Olivový olej je základem zdravé kuchyně, ale víte, jak poznat ten opravdu kvalitní? Na trhu je spous...

Nová sklizeň: Extra panenský olivový olej s kyselostí 0,15 % – Výborná kvalita naší odrůdy Picual a Arbequina

S potěšením vám představujeme naši novou sklizeň olivového oleje, která přináší výbornou kvalitu a s...

Skvělá zpráva – děkujeme za vaši podporu a snižujeme ceny olivového oleje!

Milí zákazníci, s velkou radostí vám přinášíme skvělou novinku – díky letošní dobré sklizni oliv mů...

Novinka! Tekuté zlato v jednorázovém balení 🫒

Olivový olej je nezbytnou potravinou v naší každodenní stravě a toto nové jednorázové balení si...

Představujeme vám novinku:

Čisté filety z andaluské makrely nakládané v extra panenském olivovém oleji odrůdy Arbequina. Makrel...

Počasí nepřálo. Andalusie předvídá špatnou sklizeň

Drželi jsme se dlouho, ale nakonec i my musíme jít s cenami nahoru. Proč? Především kvůli vyso...