Cooking with Šůša – CONCHIGLIE S TUŇÁKEM, CIZRNOU A AVOKÁDEM

Pokud nemáte přes den moc času na přípravu oběda, můžete to vyřešit jako dnes já. K těstovinám nemusíte nutně podávat vždy jen omáčku. Jde to i bez ní a navíc si i skvěle pochutnáte. Doma mám vždy po ruce zásobu tuňáka a proto byl pro dnešní oběd jasnou volbou. Pak stačí jen přidat Vaše oblíbené ingredience, pár kapek olivového oleje a dobrota je na světě. Budeme potřebovat (na 2 porce): conchiglie (nebo jakékoliv jiné těstoviny) 200 g tuňáka ve vlastní šťávě cizrna 1/2 avokáda extra panenský olivový olej Lozano Červenka citronová šťáva hrubozrnná mořská sůl Postup: Těstoviny uvaříme dle návodu. Vmícháme k nim tuňáka, cizrnu a nakrájené kostičky avokáda. Vše zakápneme citronovou šťávou, olivovým olejem a ochutíme hrubozrnnou solí.