Vážení zákazníci, v následujících dnech provádíme změny na našem webu. Omlouváme se za způsobené komplikace.

Blog, Strana 4

Olivový olej jako lék

Olivový olej jako lék: od zdravého srdce po skvělou imunitu Skvěle chutná, bezvadně si rozumí s tém...

Jak se pozná kvalitní olivový olej?

Nová sklizeň olivového oleje je tu, a tak vám přinášíme text, ve kterém se dozvíte, podle čeho se kv...

Olivový olej na smažení a vaření – proč ne?

Na farmářských trzích se nás často ptáte, jestli náš olivový olej můžete používat i na vaření a smaž...

Reference od Tomáše Arnolda, spolumajitele restaurace Pastař

S rodinou Lozano Červenka a jejich španělskými oleji pracujeme už od otevření naší restaurace, tedy ...

Cooking with Šůša – CONCHIGLIE S TUŇÁKEM, CIZRNOU A AVOKÁDEM

Pokud nemáte přes den moc času na přípravu oběda, můžete to vyřešit jako dnes já. K těstovinám nemus...

Skutečně zdravá škola

Nově jsme se stali partnery projektu Skutečně zdravá škola, protože nám sejde na tom, co naše děti j...

Cooking with Šůša – Pohanka s grilovanou zeleninou

Dnes jsem si pro vás připravila jednoduchý recept na pohanku s grilovanou zeleninou. Teď přes léto m...

Udělejte si k večeři letní bramborový salát s našimi kaparami! Recept pro nás připravila Kateřina Abtová ze skvělé restaurace Slowpec Restaurant.

Recept: 600g brambor typu grenaille nebo keřkovský rohlíček 200ml teplého masového vývaru 8 lžic oli...

Cooking with Šůša – Cizrnový humus

Kdo ještě nikdy nezkusil hummus, má co napravovat. Tahle zdravá pomazánka je skvělým zdrojem železa,...