Malinké křupavé nakládané okurčičky v kyselém nálevu. Jde o stejný druh okurek jako naše tradiční české, ale plody se sklízejí dříve, než stačí dorůst. Tradiční příloha k některým lahůdkářským výrobkům, například k selské paštice, protože příjemně kontrastují s tučností vepřového masa. Jsou i součástí původního receptu na tatarskou omáčku.
Složení: okurčičky, voda, ocet, sůl
Skladujte: na suchém a chladném místě a chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě +1°C až +5°C.
Spotřebujte do: 14 dnů od otevření.
Čistá hmotnost: 145g, 12 sklenic
Celková hmotnost: 490g
Minimální trvanlivost: 06/26
Nutriční hodnoty na 100g:
- Energetická hodnota: Kj/Kcal 56/13
- Tuky: 0.14g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0.04 g
- Sacharidy: 1g, z toho cukry 0.1g
- Bílkoviny: 1.16g
- Sůl: 3.5g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.